jadralno padalstvo - Loop
QMAX AIRRACEPONUDBASPONZORJIKONTAKTO PODJETJUGALERIJAPOVEZAVEARHIVZEMLJEVID
Nakup Bitcoin-ov

Jadralno padalstvo - tandem

Če si želite najbolj pristnega občutka letenja, vas vabimo na polet v dvoje - jadralno padalski tandem. Nobene kabine, nobenega hrupa, le piš vetra visoko nad tlemi. Najboljši piloti vam bodo na posebno željo pokazali celo osnovne prvine akrobatskega letenja z jadralnim padalom. Velike hitrosti in centrifugalna sila ... za adrenalinske navdušence (poglejte v videu)! Seveda pa si lahko privoščite tudi čudovito mirne panoramske polete brez 'dinamičnih' vložkov.

Vsem, ki si želijo v enem poletu doživeti vse, kar jadralno padalstvo ponuja, priporočamo 'TOP' polet. V enem poletu vas čaka jadranje v termiki, akrobatski program in osnove vodenja krila. Z vami bo v zraku prekaljeni učitelj, ki vam bo zaupal krmila - leteli boste s svojimi rokami!
Po poletu vas čaka še šolski teren, kjer boste pod vodstvom učitelja poskusili z osnovnimi vajami še samostojno - morda vam uspe tudi malo poleteti!

Vsem potnikom TOP poleta priznamo 10% popust pri začetnem šolanju.

NOVO! Za člane društva Loop team - hard core akrobatski polet! Specialno akrobatsko tandemsko padalo (pomanjšano, ojačano in na sploh 'ošpičeno'), specialen akrobatski pilot (izurjen, zanesljiv in nabrušen) in specialen akrobatski potnik (željan 7g, 150 km/h ...) - ravno prav za nepozabno doživetje, kot ga v Sloveniji še ni bilo!

Jadralno padalstvo je doma skoraj povsod po Sloveniji, najbolj priljubljeni tereni pa so: Krvavec, Vipavska dolina, Bohinj.
V ceno niso všteti dodatni stroški za gondolske prevoze. Potrebujete pohodne čevlje, športna oblačila, sončna očala - vse ostalo dobite pri nas.

Vsi našteti tereni so po svoje edinstveni, pravi raj za jadralno padalstvo. Krvavec s svojo veliko višinsko razliko in termično zanesljivostjo, Vipavska dolina z možnostjo letenja preko celega leta in Bohinj s čudovito alpsko panoramo.
Vaš polet lahko po želji tudi fotografiramo, s čimer si zagotovite trajen spomin na jadralno padalsko doživetje. Izročimo vam CD z atraktivnimi visoko resolucijskimi posnetki, slike pa si v poljubni velikosti izdelate sami.

Cenik poletov:

110 eur (Vogar - mali panoramski jadralno padalski polet, višinska razlika 400 m)
140 eur (Studor - polet z jadranjem 20 min)
165 eur (Vogel - veliki panoramski jadralno padalski polet, višinska razlika 1000 m)

185 eur (jadralno padalski polet + video)

185 eur (jadralno padalski akrobatski polet)

220 eur (hard core akrobatski polet)

300 eur (jadralno padalski TOP polet)

Pridružite se nam v zraku! Jadralno padalstvo v tandemu vas bo gotovo navdušilo!

 

 

http://www.lenarcic.net/aerophoto/